Fyra korta råd efter nyår.

1.Minska förväntningarna och skippa förbuden

2.Välj den träningsform du tycker är roligast

3.Fokusera att träna på rätt sätt   –   gör övningar korrekt som exempelvis knäböj, bänkpress eller löpträning.

4.Ett återhämtningsmål fyller funktionen att det går ut i kroppen vid rätt tidpunkt (tätt inpå passet då kroppen är som mest mottaglig för inlagring), att det reparerar muskelmassa, fyller dina förråd med kolhydrater effektivt, hindrar nedbrytningen och stimulerar nybildningen av muskelmassa. Det är främst proteiner och kolhydrater som behövs efter träning. 

10 svar på ”Fyra korta råd efter nyår.”

  1. Daptomycin Cubicin, a lipopeptide antibiotic with rapid bactericidal activity, is approved for the treatment of complicated skin and soft tissue infections, as well as bacteremia caused by MRSA lasix and kidney function P4 pBIG2i xenograft showed no IGFBP3 expressions, while P4 pBIG2i hIGFBP3 showed a strong IGFBP3 expression after adding doxycycline started on d 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *