Indoorwalking

Ikväll kördes det indoorwalking.

Indoorwalking är en lättillgänglig, effektiv konditionsträning. Träningsformen är mer skonsam för knäna än löpning.

Förutom konditionen utmanar vi också bålstabilitet, balans och styrka. Rörelsemönstret är funktionellt och liknar jogging, löpning och skidåkning och redskapet kan ge både motstånd och avlastning.

Du tränar på en cross trainer, en så kallad walker, där du väljer motstånd utefter förmåga och dagsform.

Mannen till vänster är våran instruktör Karl Lindström.

7 svar på ”Indoorwalking”

  1. Position well used.!
    [url=https://writinganessaycollegeservice.com/]writing a compare and contrast essay[/url] australian essay writing service [url=https://essayservicehelp.com/]essay writting service[/url] pendrago writing service reviews

  2. My wife and i got now cheerful that Jordan could round up his basic research via the ideas he was given in your web pages. It’s not at all simplistic just to be offering tips and tricks which often most people could have been trying to sell. We really see we’ve got the website owner to be grateful to for this. These explanations you made, the straightforward blog menu, the relationships you will help create – it’s all spectacular, and it’s really helping our son and us do think this topic is pleasurable, and that’s seriously indispensable. Many thanks for the whole lot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *