Fyra timmar spinning

Yes! Då var man anmäld till fyra timmar spinning nu på söndag.smileyTränar i dagsläget 1-3 timmar om dagen 5 dagar i veckan och är nöjd med detta men mitt kalori intag är vissa dagar alltför högt medans andra dagar så sköter jag mig.

Är det så att man måstesmiley byta ut varje korv mot en morot?!?

Finns det någon som vet vad jag vill ha en fungerande mirakelkursmiley så borde vederbörande vara miljonär.

Hur som helst nu börjar vintern ta slut, det är skönt. Den 13:onde mars 2013 klockan 13:00 kommer min vänstra nederarm att smyckas ut med en tiger och jag kommer att bli mer komplett och mindre naken.

Ha en fortsatt bra tillvaro bloggen samt om det är någon som läser och har något ovett att komma med så går det aldeles utmärkt med kommentarer här nedan. smiley

Ett svar på ”Fyra timmar spinning”

  1. I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *