Ny medicin & Kali Sikaran

Hej bloggen det var ett tag sedan. Jag har som min doktor konstaterade dokumenterat varit i kontakt med sjukvården under fyra år med smärtor i fötterna. Varit hos flera ortopeder och sådan som gjort fotinlägg för mig. Jag vill och hoppas komma i kontakt med en av de tre ortopeder hos Mölndals sjukhus som bara håller på med fötter. Dessa tre är väldigt populära eftersom de inte många ortopeder som vill hålla på med fötter. Finns en bit över 100 ortopeder bara hos Mölndals sjukhus.

Går på en annnan medicin nu för mina fötter. Det var tur att jag fick den för jag hade så ont i fötterna att jag inte kunde gå. Så mindre Citodon och mer utav Gabapentin Teva som är för epeleptiker eller såna som jag har haft långvariga smärta som orsakats av nervskada (perifer neuropatisk smärta).

I och mer smärta så har jag börjat simma men slutat helt och hållet med träning på matta.

Har under hösten börjat träna Kali Sikaran. En av orsakerna är förstås huvudinstruktör och den som har tagit hit sporten från Filipinerna, Johan Skåpberg.
Jag vet sedan gammalt att han är duktig och han har ägnat hela sitt liv och alltid prioriterat kampsporter/självförsvar.

När Johan släpper loss så är han helt fantastisk.

Jag hoppas på att få träna mer Kali Sikaran så fort mina fötter låter mig göra detta.

6 svar på ”Ny medicin & Kali Sikaran”

  1. For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *