Med barn

Är på neonatalavdelningen på Östra sjukhuset och vårdar min för tidigt födda dotter. Hon föddes den tredje september i vecka 31 istället för vecka 40. Hon vägde endast 1500 gram. Elsa är uppkopplad med massa sladdar och hade syrgas hjälp den första veckan.

Modern Kristina var på väg att stryka med pga en havandeskapsförgiftning. Dottern Elsa förlöstes med ett kejsarsnitt. Och operationen blev en halvtimme längre än planerad därför att Kristina snabbt blev sämre.

Men nu är modern återställd och dottern väger 1884 gram och vi är på väg till hemsjukvård.

Därför blogg så har det inte blivit någon träning och kanske inte blir på några veckor framöver.

36 svar på ”Med barn”

  1. Sharing has been my way of thanking this group for their precious time clomid in males The programme also contains illustrations and photographs, pdf summaries, and daily text messages that are intended to remind and motivate patients to use the programme

  2. Paracrine and juxtacrine mitogenic signals supplied by stromal cell types may potentially be involved in different tumor types at virtually any stage of tumorigenesis and progression, ranging from the initiation of aberrant proliferation to the development of adaptive resistance to therapies targeting such driving oncogenic signals 88 does tamoxifen cause hair loss Giant Cell Tumor Of Bone

  3. Selective cytotoxic effect of tamoxifen on epithelial and fibroblastic cells transformed by different oncogenes stromectol lice nitroglycerin cetirizine 10 mg tablet cipla Senior police officials are doing the investigations on the case and I have confidence in our police force in Punjab and the legal system that they will do their best to make sure that the person who has committed this heinous crime is brought to justice

  4. Generally, high serum AMH concentrations correlate with high antral follicle counts and a large number of resting primordial follicles in reproductive-age women 7. over the counter clomid substitute The AFP report indicates that 30-70 percent of people taking these medications for depression or anxiety report some degree of decreased sexual drive.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *